search

Cases

Solidt softwarehåndværk leveret af professionelle softwareudviklere – det er vores mål at skabe løsninger, der hjælper jer med at skabe vækst i jeres forretning og gøre den endnu bedre.

Det gør vi bl.a. ved at kombinere de rette kompetencer med de rette værktøjer. Vi sammensætter stærke teams bestående af erfarne professionelle konsulenter, der alle har arbejdet med softwareudvikling i en lang række softwarevirksomheder gennem deres karrierer, og som også uden for arbejde brænder for godt softwarehåndværk. I får adgang til de nyeste tendenser, værktøjer og best practices inden for softwareudviklingsbranchen, da vi gør en dyd ud af at holde os opdateret inden for vores felt.

Vi henvender os til et bredt spektrum af virksomheder inden for både erhvervslivet og industrien, hvor vi løser projekter af kortere eller længere varighed. Nogle opgaver løser vi måske bedst hos dig, andre hjemme, og så har vi valgt at dele vores viden gennem kurser, workshops og konferencer.

Kontakt os, så vi også kan få dig i mål med dit softwareprojekt.

STRONGMINDS 

STRONGMINDS er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi gør det, vi er bedst til, så du kan koncentrere dig om at geare udviklingen af din IT-platform.

Kontakt Icon Kontakt

STRONGMINDS 

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer

STRONGMINDS After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.