search

Backend integration hos eBay

Tags:  Integration Backend

S 01

Integration af flere systemer fra forskellige partnere

Ebay i Danmark ejer og driver blandt andet Den Blå Avis – i daglig tale blot DBA.

DBA har over årene udviklet sig til at være Danmarks største platform for handel med fortrinsvis brugte varer mellem fortrinsvis private.

Der annonceres og trackes kraftigt på platformen og den leverer stor forretningsværdi bl.a. i form af viden om brugernes adfærd.

Strongminds medvirkede til nyudvikling, integration mod interne og eksterne forretningspartnere, daglig vedligeholdelse, idriftsættelse samt test og fejlret i et micro-service miljø skrevet i .NET.

Strongminds

Strongminds er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi gør det, vi er bedst til, så du kan koncentrere dig om at geare udviklingen af din IT-platform.

Kontakt Icon Kontakt

Strongminds

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer

Strongminds After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.