search

F# hos eBay

Tags:  Integration

S 01

Forretningsnær backend udvikling med F#

eBay er en verdensførende aktør inden for sit felt. eBay ejer og driver en lang række online sites inden for samme segment – online handel og annoncering. Som eksempel kan nævnes BilBasen, BilInfo, dba.dk, ebay.***, mobile.de, Marktplaats.nl, Craigslist, BrainTree og mange andre.

I Danmark møder forretningsenhederne hinanden i de bagvedliggende systemer – noget drives i Danmark, noget i udlandet.

I forbindelse med den danske forretnings migrering fra et lokalt drevet og essentielt backend-system, til en tværgående løsning drevet i skyen, har Strongminds medvirket til en korrekt og sikker integration mellem denne og de eksisterende bagvedliggende systemer.

En del af løsningen blev udviklet som en RESTful micro-service programmeret i F#, som bl.a. tilbyder en programmeringsmodel uden sideeffekter, kort udviklingstid, en kompakt kodebase og en intelligent datatransformationsmotor.

Strongminds

Strongminds er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi gør det, vi er bedst til, så du kan koncentrere dig om at geare udviklingen af din IT-platform.

Kontakt Icon Kontakt

Strongminds ApS

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Århus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

BITS-konferencen

Strongminds står bag BITS – en softwarekonference. Konferencen er henvendt specielt til udviklere, der beskæftiger sig med eller interesserer sig for agil softwareudvikling og solidt softwarehåndværk.