search

AWS Cloud hos LEGO

Tags:  Cloud Mobile Integration

LEGO har gennem en årrække været førende på den digitale udviklingsfront. Deres websites rammes af millioner af brugere og det er af stor vigtighed at kommunikationen mellem backend og webserverne forløber gnidningsfrit. Man arbejder både med lokalt installerede systemer og systemer hostet i en virtuel privat sky. Alt skruet sammen i en serviceorienteret arkitektur med krav om høj sikkerhed og skalerbarhed.

S 06

STRONGMINDS har hjulpet LEGO med viden om AWS cloud udvikling på flere projekter af strategisk betydning. Udviklingen i skyen har krævet viden om en række forskellige teknologier, sprog og platforme, f.eks. REST, Node og .NET. Data kombineres via en række forskellige backend systemer og kan f.eks. udstilles for andre interessenter via AWS infrastruktur funktionalitet, hvilket sparer udrulning til dedikerede servere. Al inter-service kommunikation er naturligvis krypteret.

LEGO havde behov for STRONGMINDS' konsulenter med omfattende viden og erfaring – dette kombineret med evne og vilje til at få opgaverne i hus til aftalt tid og i aftalt kvalitet. Med valget af STRONGMINDS har LEGO fundet en samarbejdspartner, som leverer den ønskede specialistviden nu og fremadrettet.

STRONGMINDS 

STRONGMINDS er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi laver solidt software-håndværk, der giver værdi til din forretning, og du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte dine muligheder. 

Kontakt Icon Kontakt

STRONGMINDS 

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for software-udviklingschefer

STRONGMINDS After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.