search

LogViewer hos Grundfos

Tags:  Integration Tools Custom

S 07

Hos Grundfos har man tradition for høj produktionskvalitet indenfor en lang række forskellige pumpesystemer. Særligt i området for cirkulationspumper, der årligt producerer ca. 16 millioner enheder, har man høje krav til hardware såvel som den embeddede software, som er indlejret i produkterne. Derfor er det kun naturligt, at man ønsker, at give teknikerne det bedst mulige udgangspunkt i serviceringen af pumperne. 

Til et komplekst system bestående af adskillige pumper og andre typer udstyr nyudviklede Strongminds således et logningsværktøj med en moderne brugergrænseflade med brug af avancerede UI komponenter fra DevExpress, og en ny ”motor” til processering af de events, som pumperne i systemet kommunikerede. Projektet krævede stor erfaring med embeddede realtidsprotokoller, .NET udvikling vha. C# og projektet blev udviklet lokalt hos STRONGMINDS og leveret ind til Grundfos som et nøglefærdigt projekt.

STRONGMINDS 

STRONGMINDS er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi laver solidt software-håndværk, der giver værdi til din forretning, og du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte dine muligheder. 

Kontakt Icon Kontakt

STRONGMINDS 

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for software-udviklingschefer

STRONGMINDS After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.