search

Mission Support System hos Terma

Tags:  Tools Custom

S 01

Kompliceret system til genafspilning af missionsflyvninger.

STRONGMINDS leverede en 360 graders ydelse til udviklingen af en C#/.NET programpakke, som krævede dybt kendskab til den omkringliggende arkitektur og stor forståelse for det komplekse forretningsområde ”selvforsvar til fly og helikoptere”.

Omdrejningspunktet i løsningen spillede på alle tekniske strenge for at imødegå realtidskrav til gengivelsen af missionsdata og Strongminds særlige ekspertise gav Terma muligheden for at få implementeret funktionaliteten til aftalt tid og i aftalt kvalitet.

Endvidere bidrog STRONGMINDS til oplæring af Termas egne medarbejdere, så udviklingen kunne fortsættes fremadrettet.

STRONGMINDS 

STRONGMINDS er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi laver solidt software-håndværk, der giver værdi til din forretning, og du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte dine muligheder. 

Kontakt Icon Kontakt

STRONGMINDS 

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for software-udviklingschefer

STRONGMINDS After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.