search

Spil hos LEGO

Tags:  Integration Backend

S 06

Massively Multiplayer Online Game hos LEGO 

Håndtering af millioner af samtidige online brugere i en gaming context.

LEGO Universe er et online spil bygget over MMOG modellen som f.eks. World of Warcraft også bruger.

En MMOG model stiller store krav til håndtering af de datamængder, der skal håndteres når en meget stor mængde brugere interagerer med hinanden i realtid.

På LEGO Universe medvirkede vi til at udvikle backend systemet som bl.a. håndterer brugerkonti, spilregler, moderering af chat, overvågning af ukorrekt adfærd, in-app purchases, levering af diverse indhold til spillet, web oplevelser i tilknytning til spillet ... og meget andet.  Alt sammen i sikrede omgivelser, som børn forstår at bruge.

Selve spillet blev udviklet dels i danmark og dels i USA og hostet i 3 datacentre i hhv. USA, Europa og Asien.

LEGO har sidenhen bragt deres erfaringer fra Universe videre i mange andre sammenhænge og LEGO er til stadighed en vigtig kunde for os.

Strongminds

Strongminds er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi gør det, vi er bedst til, så du kan koncentrere dig om at geare udviklingen af din IT-platform.

Kontakt Icon Kontakt

Strongminds ApS

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Århus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

BITS-konferencen

Strongminds står bag BITS – en softwarekonference. Konferencen er henvendt specielt til udviklere, der beskæftiger sig med eller interesserer sig for agil softwareudvikling og solidt softwarehåndværk.