search

Ejerskifte i STRONGMINDS

Skrevet af Helle Raskgaard d. 14-08-2018 13:11:50

MHS

I midten af juli købte firmaets ene partner, Morten Hoffmann Sørensen, den resterende halvdel af anparterne i STRONGMINDS.

- Torben fratræder dermed sin stilling, men ellers medfører ejerskiftet ingen ændringer i kursen, forklarer Morten Hoffmann Sørensen og fortætter:

- STRONGMINDS fokuserer fortsat på kundernes behov for hjælp fra vores erfarne software craftsmen og intensiverer vores Software Craftsman-program, som vi oplever stor interesse for.

Gennem de seneste 7 år er STRONGMINDS vokset stødt til i dag at være en velkonsolideret softwareleverandør med et solidt omdømme blandt de største kunder i Jylland.

- Vi har stille og roligt placeret os på landkortet for højt kvalificerede konsulentydelser inden for cloud, mobile apps og særligt .NET-udvikling, og er nu i en særdeles positiv udvikling inden for også nye spændende områder som fx Machine Learning og AR/VR, udtaler STRONGMINDS’ CEO, Lars Høgsted.

 

STRONGMINDS 

STRONGMINDS er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi laver solidt software-håndværk, der giver værdi til din forretning, og du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte dine muligheder. 

Kontakt Icon Kontakt

STRONGMINDS 

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for software-udviklingschefer

STRONGMINDS After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.