search

Er din IT-platform fleksibel og gearet til vækst?

Skrevet af Morten Hoffmann Sørensen d. 17-11-2016 13:05:26

Services Newspaper

Den 13. november 2016, kunne du i søndagens udgave af Jyllandspostens "Vækst Danmark" tillæg finde en helsides annonce, som adresserer dit behov for ydelser inden for henholdsvis udvikling i skyen, cross-platform apps skrevet i Xamarin og integration af systemerne i hele din løsning.

I tillægget findes der bl.a. også artikler med overskrifter som "It-branchens success afhænger af flere hænder" og "Aarhus er Danmarks talentby". Vi synes vores erfaringer og fokus går fint i spænd her, og vil gerne høre fra dig for en snak om samarbejde inden for vores fokusområder.

STRONGMINDS 

STRONGMINDS er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi laver solidt software-håndværk, der giver værdi til din forretning, og du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte dine muligheder. 

Kontakt Icon Kontakt

STRONGMINDS 

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for software-udviklingschefer

STRONGMINDS After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.