search

Er din IT-platform fleksibel og gearet til vækst?

Skrevet af Morten Hoffmann Sørensen d. 17-11-2016 13:05:26

Services Newspaper

Den 13. november 2016, kunne du i søndagens udgave af Jyllandspostens "Vækst Danmark" tillæg finde en helsides annonce, som adresserer dit behov for ydelser inden for henholdsvis udvikling i skyen, cross-platform apps skrevet i Xamarin og integration af systemerne i hele din løsning.

I tillægget findes der bl.a. også artikler med overskrifter som "It-branchens success afhænger af flere hænder" og "Aarhus er Danmarks talentby". Vi synes vores erfaringer og fokus går fint i spænd her, og vil gerne høre fra dig for en snak om samarbejde inden for vores fokusområder.

STRONGMINDS 

STRONGMINDS er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi gør det, vi er bedst til, så du kan koncentrere dig om at geare udviklingen af din IT-platform.

Kontakt Icon Kontakt

STRONGMINDS 

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer

STRONGMINDS After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.