search

STRONGMINDS opruster med erfaren bestyrelse

Skrevet af Morten Hoffmann Sørensen d. 02-09-2016 09:17:57

Som led i ønsket om at videreudvikle vores forretningsstrategi, har STRONGMINDS etableret en bestyrelse bestående af en række særdeles erfarne medlemmer.

Finn Støy, bl.a. tidligere direktør for IT-Forum, er valgt som formand og flankeres af Freddy Lykke, direktør for Sirenia (tidligere direktør for virksomhederne CSC Scandihealth og Cetrea), samt Jørgen Lindskov Knudsen, bl.a. tidligere CEO for Mjølner Informatics. Derudover er de nuværende partnere i STRONGMINDS, Torben Falck og Morten Hoffmann Sørensen, også medlemmer af bestyrelsen.

Bestyrelsen vil sætte fokus på yderligere at accelerere væksten i STRONGMINDS, som samarbejder med en række virksomheder med behov for software i høj kvalitet.

Kontakt gerne Finn for yderligere information om bestyrelsesarbejdet og læs mere om medlemmerne her.

STRONGMINDS 

STRONGMINDS er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi laver solidt software-håndværk, der giver værdi til din forretning, og du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte dine muligheder. 

Kontakt Icon Kontakt

STRONGMINDS 

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for software-udviklingschefer

STRONGMINDS After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.