search

Strongminds opruster med erfaren bestyrelse

Skrevet af Morten d. 02-09-2016 09:17:57

Som led i ønsket om at videreudvikle vores forretningsstrategi, har Strongminds etableret en bestyrelse bestående af en række særdeles erfarne medlemmer.

Finn Støy, bl.a. tidligere direktør for IT-Forum, er valgt som formand og flankeres af Freddy Lykke, direktør for Sirenia (tidligere direktør for virksomhederne CSC Scandihealth og Cetrea), samt Jørgen Lindskov Knudsen, bl.a. tidligere CEO for Mjølner Informatics. Derudover er de nuværende partnere i Strongminds, Torben Falck og Morten Hoffmann Sørensen, også medlemmer af bestyrelsen.

Bestyrelsen vil sætte fokus på yderligere at accelerere væksten i Strongminds, som samarbejder med en række virksomheder med behov for software i høj kvalitet.

Kontakt gerne Finn for yderligere information om bestyrelsesarbejdet og læs mere om medlemmerne her.

Strongminds

Strongminds er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi gør det, vi er bedst til, så du kan koncentrere dig om at geare udviklingen af din IT-platform.

Kontakt Icon Kontakt

Strongminds ApS

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Århus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

BITS-konferencen

Strongminds står bag BITS – en softwarekonference. Konferencen er henvendt specielt til udviklere, der beskæftiger sig med eller interesserer sig for agil softwareudvikling og solidt softwarehåndværk.