search

STRONGMINDS rykker i nye lokaler på INCUBA Katrinebjerg!

Skrevet af Morten Hoffmann Sørensen d. 30-08-2015 22:42:12

Vi har hidtil haft virtuel hjemmeadresse på INCUBA i Skejby, men er glade og stolte over at kunne fortælle, at vi pr. 1/10 rykker i nye lokaler i IT Byen på Katrinebjerg. 

Her får vi naboer som fx Google, Napto og Xamarin og glæder os til at få et fælles udgangspunkt for vores videre aktiviteter. Skiftet fra et virtuelt til et fysisk kontor markerer blandt andet, at vi ønsker at opruste på vores projektaktiviteter og vidensydelser. Vi fortsætter samtidig med at udbygge vores i forvejen etablerede arbejde hos kunder som fx eBay og LEGO.

Vores nye adresse er: Åbogade 15, 8200 Århus N.

Forhal _reception

Stay tuned for videre information om vores virksomhed i vækst.

STRONGMINDS 

STRONGMINDS er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi laver solidt software-håndværk, der giver værdi til din forretning, og du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte dine muligheder. 

Kontakt Icon Kontakt

STRONGMINDS 

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for software-udviklingschefer

STRONGMINDS After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.