search

Topspot

Skrevet af Morten Hoffmann Sørensen d. 10-03-2016 11:32:13

Vi kan godt tænke os dit feedback på vores Sonos© udvidelse, som gør det muligt at få din pc lyd ud på dit Sonos© anlæg. Du kan stadig anvende dit yndlings player interface og selvfølgelig dit eksisterende netværk af Sonos© højtalere.

Browse til http://topspot.strongminds.dk og hent din kopi af den gratis Beta udgave (i en tidsbegrænset periode).

Topspot Client

Topspot er bare eet eksempel på hvordan STRONGMINDS er i stand til at kommunikere med apparater af alle slags, behandle og præsentere data. Hvis du kender til projekter som har behov for denne form for brobygning, så lad endelig et ord falde og tøv ikke med at kontakte os.

Stay tuned.

STRONGMINDS 

STRONGMINDS er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi laver solidt software-håndværk, der giver værdi til din forretning, og du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte dine muligheder. 

Kontakt Icon Kontakt

STRONGMINDS 

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for software-udviklingschefer

STRONGMINDS After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.