search

Vi bød studerende velkommen til jobcrawl

Skrevet af Helle Raskgaard d. 20-03-2018 14:58:59

Jobcrawl18

I dag fik vi besøg af studerende fra Aarhus Universitet, der studerer Digital Design og Digital Produktudvikling. De var på tur rundt til de forskellige virksomheder på INCUBA, som har brug for frontend udviklere. 

Vores CEO, Lars Høgsted, fortalte om STRONGMINDS som virksomhed, og Morten Rembøl Jacobsen, der er softwarekonsulent, fortalte om sin hverdag, når han er ude som konsulent.

- Det at være konsulent er ikke for alle. Man skal kunne performe ret hurtigt og vise, at man er pengene værd, men hvis man kan det, er det et superfedt job, fortæller Morten Rembøl Jacobsen.

Vi fortalte også de studerende om vores Software Craftsman-program, som man kan søge ind på, når man er på sidste del af sit studie.

STRONGMINDS 

STRONGMINDS er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi laver solidt software-håndværk, der giver værdi til din forretning, og du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte dine muligheder. 

Kontakt Icon Kontakt

STRONGMINDS 

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for software-udviklingschefer

STRONGMINDS After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.