search

Software Craftsman-programmet

Win-win. Sådan er Software Craftsman-programmet.

  • Som virksomhed kan du tiltrække talentfulde softwareudviklere, der sikrer din virksomhed nytænkning, fremdrift og resultater - og få en erfaren mentor med til at sikre kvalitet og best practices.
  • Som medarbejder giver du din karriere i softwarebranchen de allerbedste forudsætninger.

Hvorfor fokuserer vi på Software Craftsmanship?

I STRONGMINDS bruger vi professionel læring til at højne kvaliteten af de håndværksmæssige aspekter af at udvikle bæredygtig software til gavn for vores kunders forretning. Vi kalder det solidt softwarehåndværk!

STRONGMINDS 

STRONGMINDS er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi laver solidt software-håndværk, der giver værdi til din forretning, og du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte dine muligheder. 

Kontakt Icon Kontakt

STRONGMINDS 

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for software-udviklingschefer

STRONGMINDS After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.