search

Få softwaretalenter med erfaring

Software Craftsman-programmet hjælper jeres virksomhed med at tiltrække softwareudviklere, der behersker vigtige kompetencer og teknologier gennem et mentor-drevet samarbejde, som sikrer jer kvalitet, fremdrift og resultater.

Og ved at deltage i programmet er I sammen med os med til at præge og udvikle nye talenter, så vi sikrer det gode softwarehåndværk fremadrettet. 

Et samarbejde mellem tre parter

Software Craftsman-programmet bygger på et samarbejde mellem tre parter, der alle har stor glæde og gavn af programmet:

  1. Virksomheder med behov for at tiltrække og fastholde stærke softwareudviklere
  2. Kandidater som er udvalgt og optaget på vores Software Craftsman-program
  3. Mentorer der driver og udvikler Software Craftsman-programmet.

Screenet og motiveret talent

Vores kandidater er typisk nyuddannede dataloger eller softwareingeniører, som alle har bestået optagelsesforløbet på Software Craftsman-programmet, der varetages af et panel af etablerede Software Craftsmen. Kandidaterne påbegynder et professionelt læringsforløb med en serie af konkrete udviklingsopgaver i én eller flere virksomheder.

Gennemfører de programmet, optages de i kredsen af etablerede Software Craftsmen, men kun når de har bestået alle deres tildelte udviklingsopgaver og deres afsluttende Software Craftsmanship-opgave.

Mentorer sikrer kvaliteten

I får ikke alene adgang til disse talenter, men vi imødegår også den omkostning og risiko, der ellers er forbundet med onboarding af nyt talent. Det sker ved, at alle kandidater har en mentor, som sikrer best practices og kvalitet.

Jeres fordele

I får tilført vigtige softwarekompetencer i et 3-parts-samarbejde, der giver jer lav omkostning og risiko. Vores mentorer deler best practises, og I får adgang til en voksende pulje af professionelle software craftsmen. Samtidig tager I et medansvar for at sikre, at branchen også fremadrettet kan få udviklet software af høj kvalitet. 

Forarbejdet

Vores mentorer identificerer sammen med jer de kompetencer, som jeres organisation efterspørger. Vi gennemgår særlige krav til kvalifikationer, scope, mentorstøtte, resultatmåling, Software Craftsman-niveauer og hvordan I ønsker at bidrage i mentor-processen.

Opgaven

Vi udarbejder en Software Craftsman-pakke, der fastlægger ressourcer, varighed, mentoropgaver, rollefordelinger og omkostninger sammen med succeskriterier og opgaveevaluering. Pakken afvikles med en eller flere 3-12 måneders opgaver, der afsluttes med en evaluering fra jeres interne ansvarlige og vores mentor.

Opstarten

Den første periode er en mentor-ledet opstart med en afsluttende evaluering af jeres udpegede interne ansvarlige og vores mentor, som vil deltage aktivt i opgaven med hands-on kodning og onsite tilstedeværelse. Efter opstart kan pakken tilpasses eller eventuelt annulleres.

Om Software Craftmanship

Programmet er udviklet med inspiration fra Software Craftsmanship Manifestet og er motiveret i softwarebranchens ønske om bedre software gennem løbende professionel læring.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Ring til Lars Høgsted på 21 95 64 00 og hør mere om dine muligheder og hvilke talenter og mentorer, der kan matche dine behov.

STRONGMINDS 

STRONGMINDS er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi gør det, vi er bedst til, så du kan koncentrere dig om at geare udviklingen af din IT-platform.

Kontakt Icon Kontakt

STRONGMINDS 

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer

STRONGMINDS After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.