search

Kernekompetencer

Vores kerneområder omfatter bl.a. programmering og udvikling efter sunde softwarehåndværksmæssige principper samt rådgivning og kompetenceløft i forbindelse med fx. arkitektur og systemdesign. 

S 02

Vi arbejder agilt, gerne efter Scrum-metoden, som med hyppige, faste afleveringer af velfungerende software (f.eks. hver anden uge) sikrer at feedback kan tages i betragtning når næste iteration planlægges. Scrum hjælper os som udviklere og dig som kunde med at ramme et bedre produkt hurtigere end ved brugen af f.eks. traditionelle vandfaldsmetoder.

Vi ser frem til også at hjælpe dig!

STRONGMINDS 

STRONGMINDS er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi gør det, vi er bedst til, så du kan koncentrere dig om at geare udviklingen af din IT-platform.

Kontakt Icon Kontakt

STRONGMINDS 

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer

STRONGMINDS After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.