search

Vi gør

Vi leverer velfungerende software udviklet i et lyttende samarbejde med vores kunder. Så enkelt kan det siges.

Strongminds er lige så fleksible som vores løsninger. Vi træder gerne til hjemme hos dig, hvis du har behov for rådgivning eller hjælp i perioder med spidsbelastning af kortere eller længere varighed. Andre løsninger klarer vi hos os selv, inden vi præsenterer dem for dig, og da vi brænder for vores fag, holder vi desuden kurser, workshops og konferencer for derigennem at hjælpe andre med at forbedre deres færdigheder.

Vi tilbyder bl.a. projektudvikling, rådgivning og kompetenceløft til systemdesign og programmering. Som kunde er du med hele vejen, da vi ved, at nøglen til succes findes i en kombination af solidt softwarehåndværk, tillid og ikke mindst samarbejde. Derfor udvikler vi software efter håndværksmæssigt forsvarlige principper, i en ensartet og høj kvalitet og med fuld sporbarhed.

Vi har erfaret, at velkonstrueret software giver langsigtede strategiske fordele for både jer og os!

Strongminds

Strongminds er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi gør det, vi er bedst til, så du kan koncentrere dig om at geare udviklingen af din IT-platform.

Kontakt Icon Kontakt

Strongminds

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer

Strongminds After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.