search

BITS konferencen

Strongminds står bag BITS, der er en årlig softwarekonference. Den henvender sig specielt til udviklere, der beskæftiger sig med eller interesserer sig for agil softwareudvikling og solidt softwarehåndværk.

BITS blev afholdt første gang i foråret 2012 og blev gæstet af deltagere fra en række større danske udviklingsvirksomheder. Vi ønskede at tilbyde et alternativ til de etablerede konferencer, og som fokuserede på de gode håndværksmæssige dyder, der er vigtige ved udvikling af kvalitetssoftware.

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud eller flere oplysninger om vores kurser, workshops eller BITS-konferencen, så ring til os.

Strongminds

Strongminds er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi gør det, vi er bedst til, så du kan koncentrere dig om at geare udviklingen af din IT-platform.

Kontakt Icon Kontakt

Strongminds

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer

Strongminds After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.