search

Hos jer

Vi kan godt lide at være med dér, hvor tingene sker. Det er derfor, vi tilbyder rådgivning og konsulentarbejde hjemme hos jer. Har I brug for kompetent sparring i forbindelse med arkitektur eller systemdesign, eller trænger din virksomhed til et løft af særlige it-kompetencer? Vi hjælper i kortere eller længere tid, afhængigt af behovet for f.eks. programmering, forandringsfacilitering, eller måske blot afhjælpning i perioder med spidsbelastning.

S 09

For os er det vigtigt, at begge parter får noget ud af samarbejdet. Vi lærer noget om jeres forretning og udfordringer og får samtidig viden om, hvordan vores arbejde påvirker dagligdagen. Til gengæld får I løst udfordringerne på stedet og i det miljø, hvor løsningen skal fungere, ligesom I også får tilført den seneste teknologiske knowhow og agile arbejdsmetoder af professionelle softwarehåndværkere, der kan deres kram til fingerspidserne.

Vi skaber dermed en positiv spiral, hvor samarbejdet bliver til gavn for alle parter, og med denne vekselvirkning styrker vi Strongminds' grundlag for at være blandt de mest kompetente og efterspurgte udviklingshuse i Danmark.

Strongminds

Strongminds er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi gør det, vi er bedst til, så du kan koncentrere dig om at geare udviklingen af din IT-platform.

Kontakt Icon Kontakt

Strongminds

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer

Strongminds After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.