search

Hos os

Vi løser jeres projekter hjemme hos os med professionel omhu og solidt softwarehåndværk efter agile udviklingsmetoder og med nøjsomhed i forhold til anvendelsen af de ressourcer, i har valgt at investere i projektet. Efter en grundig forventningsafstemning udvikler vi softwaren efter jeres ønsker og krav, og I får den præsenteret til aftalt tid med hyppige og faste delafleveringer undervejs. Afleveringerne sikrer at der ingen overraskelser er når de sidste funktionaliteter er udviklet og lagt til.

S 03

Vi lægger med andre ord vægt på, at du har overblik over processen, og med vores agile arbejdsmetoder er det dig, der bestemmer, hvornår det sidste stykke kode skrives. Strongminds mener, at softwareudvikling er en disciplin, der kun kan give et godt resultat, når mennesker arbejder tæt sammen om et fælles mål. Vi ved, hvor vigtigt det er, at projektledelse, økonomi og kvaliteten af det leverede går op i en højere enhed.

Vi sikrer også, at alle tværfaglige kompetencer, der er brug for i projektet, er til stede, ligesom vi sørger for at optimere processer, efteruddanne vores medarbejdere og sikre kvaliteten af det leverede produkt gennem automatiserede tests og dertil hørende automatisk deployment i et "staging miljø". Det sidste stade for den deployede software er ideelt set det færdige produkt!

Læs mere om vores samarbejdsmetoder og prismodeller under Samarbejde.

Strongminds

Strongminds er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi gør det, vi er bedst til, så du kan koncentrere dig om at geare udviklingen af din IT-platform.

Kontakt Icon Kontakt

Strongminds

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Aarhus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer

Strongminds After Work er en ERFA-gruppe for softwareudviklingschefer i Østjylland med en LinkedIn-gruppe og relevante gå-hjem-møder, der kan skabe samarbejde, dialog og relationer. Sammen vil vi løfte og udvikle niveauet og miljøet for softwareudvikling som profession. Er det noget for dig, så kontakt os gerne.