search

Ydelser

Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi gør det, vi er bedst til, så du kan koncentrere dig om at geare udviklingen af din IT-platform.

Cloud
Har du behov for fleksibilitet og skalerbarhed i din IT-platform? Få implementeret dine forretningsmodeller i skyen.

Mobile
Når din app taler ud i verden og udviklingen af specialiserede apps for hver mobil platform bliver for tung og dyr, vil Strongminds' mobile løsninger kunne spare dig tid og penge.

Integration
Med det stadigt stigende antal services og enheder koblet sammen i din løsning, har du også fået brug for måder at kommunikere og lime dine komponenter sammen. Lad os hjælpe med at integrere din løsning.

Strongminds

Strongminds er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi gør det, vi er bedst til, så du kan koncentrere dig om at geare udviklingen af din IT-platform.

Kontakt Icon Kontakt

Strongminds ApS

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Århus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

BITS-konferencen

Strongminds står bag BITS – en softwarekonference. Konferencen er henvendt specielt til udviklere, der beskæftiger sig med eller interesserer sig for agil softwareudvikling og solidt softwarehåndværk.