search

Integration

Få samling på din IT-platform på den mest cost-effektive måde ved at lade Strongminds udvikle komponenter til at bære data fra devices og forretningssystemer via skyen til de relevante modtager services.

  • Du har måske devices eller et helt forretnings system, som skal integreres i en samlet løsning og du ved at de mange steder, der skal ”limes” stumper sammen koster tid og penge. Få Strongminds til at hjælpe på tværs af mange teknologier og snitflader, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning.
  • Spar yderligere bøvl med at skrive dit eget framework til at få push’et beskeder eller data fra dine services på en pålidelig og sikker måde. Ved at trække på allerede afprøvede komponenter sparer du tid til både udvikling og test.
  • Er dine data dybt begravet og skal du have informationerne videregivet til omverdenen på automatiseret og sikker vis? Lad os ”banke hul i væggene” og bære data op gennem lag og på tværs af systemer.
  • Med en skræddersyet løsning baseret på skyens standardprodukter kan du få det som du vil have det og samtidig høste fordelene ved afprøvet software.

Strongminds

Strongminds er et software-udviklingshus i vækst. Vi har solid erfaring med cloududvikling og integration af forretningssystemer og andet udstyr. Vi gør det, vi er bedst til, så du kan koncentrere dig om at geare udviklingen af din IT-platform.

Kontakt Icon Kontakt

Strongminds ApS

INCUBA - Katrinebjerg

Åbogade 15 

DK - 8200 Århus N

 

T: (+45) 7026 6416

E: info@strongminds.dk

BITS-konferencen

Strongminds står bag BITS – en softwarekonference. Konferencen er henvendt specielt til udviklere, der beskæftiger sig med eller interesserer sig for agil softwareudvikling og solidt softwarehåndværk.